Afișez toate cele 12 rezultate

Adeodatus Fetească Neagră

46.00lei TVA inclus

Aromă: Arome de ardei gras roșu, mahaleb, prune grase supracoapte și ușor condiment pe final, menține aceeași notă consistentă și în spectrul gustativ, cu o intensitate medie atât pentru dulceață cât și pentru prospețime.

Vin de calitate superioară IG Dealurile Satmarului.

*Conține sulfiți Alc. 13,2%

CADARCA ROZE 2018 CRAMA TEODOR

27.00lei TVA inclus

Aromă: vin care impresionează prin prospeţime, fructuozitate şi echilibru dat de o aciditate excelentă compensând resturile de zahăr din fruct. Tradiţia străveche a acestui soi îi conferă atât gustul îmbietor, cât şi notorietatea sa de neclătinat.

Recomandări culinare: Acompaniază perfect deserturile

Vin de calitate superioară IG Dealurile Satmarului.

*Conține sulfiți Alc. 10,2

Dulceata de ardei iute- bunicel.ro

20.00lei TVA inclus

Dulceata de ardei iute- 250 g

Ingrediente: ardei iute 34.3 %, ardei dulce capia 34.2%,zahar 15.3%, otet 12.2%,coacaze 4%.

Gust puternic de ardei, nu exagerat de picant datorita combinarii ardeiului iute cu ardeiul capia.

Sosul se poate folosii pentru cartofi prajiti,fripturi,branzeturi,pizza,etc.

Dulceata de Ardei Iute este o dulceata artizanala ce contine ingrediente naturale locale. Este produsa intr-un spatiu avizat sanitar (Costesti, Judetul Arges).

Dulceata de nuci – bunicel.ro

23.00lei TVA inclus

Dulceata de nuci verzi – 250g

Ingrediente:Nuci verzi curatate 50%,zahar 49% si suc de lamaie 1%

Este o dulceta nobila.

Dulceata de Nuci Verzi este o dulceata traditionala ce contine ingrediente naturale locale. Este produsa intr-un spatiu avizat sanitar (Costesti, Judetul Arges).

FETEASCĂ NEAGRĂ PREMIUM 2018 VILLA VINEA

45.00lei TVA inclus

De culoare rubiniu deschis stralucitor, o Fetească Neagră,vinificată într-un stil rustic, fructele roşii domină copios partitura aromatică, iar baricul se face simţit cu discreţie, abia după o oxigenare temeinică în decantor. Un vin care îndrăzneşte să decline soiul Fetească Neagră într-un mod original. Nasul vine cu prune afumate, vişine şi note minerale, de grafit. Corpul este rotund, cu taninuri moi, alcool bine integrat şi o excelentă aciditate. Gustul aduce în prim plan cireşe, vişinată şi magiun de prune, în plan secund strecurându-se aluzii de ciocolată neagră şi vanilie. Postgustul este proaspăt, cu multe fructe roşii de pădure.

FETEASCA REGALA VALEA ASCUNSA

33.00lei TVA inclus

Valea Ascunsa – Feteasca Regala

Dezvoltă arome plăcute de citrice, piersică şi ceai verde. La nivel gustativ prezintă o aciditate vibrantă, acoperită cu blândeţe de un corp plin şi armonios.
Îngrijim 20 de hectare de viţă de vie, adică 93.330 de viţe, îmbăiate în câteva mii de ore de soare pe an, renăscute pe dealurile din Ascunsa, Teaca, Bistriţa-Năsăud. Pe de altă parte, suntem o cramă de familie, dotată la cele mai înalte standarde de tehnologie, cu o capacitate de producţie de 100.000 de litri pe an. Lucrăm minuţios, atent, cu drag şi bucurie, ardeleneşte dacă vreţi, ca să “distilăm” nectarul viu născut de viţele noastre. Vă invităm să ne cunoaşteţi în fiecare sticlă de Fetească albă, Fetească regală, Chardonnay, Sauvignon blanc şi Fetească neagră.
Vinurile noastre sunt produse şi îmbuteliate de crama Valea Ascunsă – vin de Teaca

LA MIGDALI INNOCENT 2017 ECO | Domeniile La Migdali | Dealu Mare

49.00lei TVA inclus
Culoare: rosu
Gust: sec
Soi International: Merlot
Ţara de provenienţă: Romania
Podgorie: Dealu Mare
Brand: La Migdali
Regiune viticolă: Dealurile Munteniei si Olteniei – RO
Anul de recoltă: 2017
Treaptă de calitate: Dealu Mare DOC CMD
Tărie alcoolică (% vol.): 14,0
Volum nominal: 75 cl

MIMOS CLASIC 2017

39.00lei TVA inclus
CARACTERUL VINULUI

Vinul are o culoare elegantă, galben-aurie și o consistență bună. Nasul aduce arome calde și plăcute de pepene galben și fructe tropicale, liliac, mimoze, urmate de note de miere și condimente dulci. Gustul ese catifelat, cu o structură armonioasă. Un vin care captivează de la prima înghițitură.

ASOCIERI CULINARE

Extrem de versatil, vinul se potrivește la numeroase preparate, de la ou cu icre de somon la risotto cu șofran sau homar, mergând până la iepure cu salvie

MUSCAT OTTONEL DD VALEA ASCUNSA

Muscat Ottonel 0,75 l – 2019

Un vin neînfricat, ca inima de haiduc, care readuce fiorul vechilor balade și gustul pentru libertate.
Un vin inspirat din viața și tabieturile boierilor de altădată, perfect armonios între nota sa distinsă și ținuta robustă. Savurat într-o manieră „holistică”, acest vin dezvăluie amprenta locului și echilibrul dintre componentele aromatice și cele gustative, îngemănarea acestora conferindu-i un caracter strălucitor și proaspăt.

Temperatura recomandata de servire 5-8 °C.

Rod de Lechinta rosu 2018 Lechburg

33.00lei TVA inclus

Un Pinot Noir de culoare rosie, puternic rubiniu, cu miros de coacaze negre, fragute de padure si aroma de tamaie. Catifelat, cu tanini moi si cu o aciditate hotarata dar, in acelasi timp discreta.

TAMAIOASA ROMANEASCA 2018 CRAMA TEODOR

25.00lei TVA inclus

Aromă: Un vin sec elegant, suplu cu o prospețime aparte dată de aciditatea echilibrată. Are un pronunțat gust de fagure de miere, ananas, caise cu tonuri citrice și arome de busuioc, flori sălbatice,flori de tei și salcâm.

Recomandări culinare: Vin foarte potrivit pentru salate, brânzeturi fine și carne albă

Vin de calitate superioară IG Dealurile Satmarului.

*Conține sulfiți Alc. 11,8%

Urlati Incantation Feteasca Neagra & Cabernet Sauvignon 0.75L

66.00lei TVA inclus

Urlați Incantation Fetească Neagră & Cabernet Sauvignon este un vin conceptual, realizat în ediție limitată de 3000 de sticle. Tot ce ține de această licoare este deosebit, începând cu simbolurile etichetei care reprezintă o incantație șamanică ce simbolizează natura, lumea celestă și lumea spirituală şi continuând cu degustarea, care etalează valenţe aparte. Pentru acest vin strugurii sunt culeși manual, iar licoarea obținută este maturată în butoaie noi din stejar românesc timp de 9 luni. Urlați Incantation Fetească Neagră & Cabernet Sauvignon se adresează și celor care abia aşteaptă să îi cunoască caracterul mistic, dar şi colecționarilor, oferind un excelent potențial de învechire în sticlă de până la 10 ani. Acest vin nefiltrat se prezintă frumos atât cromatic, cât şi aromatic şi încântă cu un caracter fabulos de fructat și bine echilibrat, ideal alături de carne roșie sau vânat.

Notele degustării:

Miros: Buchetul etalează note de vișine coapte și fructe negre, la care adaugă tonuri de prune coapte și condimente

Gust: Prunele coapte și fructele roșii continuă să se exprime şi în aromă, completate fiind cu o aciditate plăcută

Culoare: Roșu cu reflexii purpurii